Vigo

Vigo Eik Hvitlasur

Vigo är en vacker luftig trappmodell, formgiven för att skapa mycket rymd. Trappan har markerade z-steg som gör den speciellt bra att gå i. Vigo visas här som svängd trappa i vitlaserad ek. Glasskivorna är infällda i de raka handledarna som är utformade utan båglinjeform. Designen ger Vigo karaktär och är ett bra exempel på det gedigna hantverk som är Escalias kännetecken.

Anpassa trappan

Anpassa trappan till din stil genom att välja bland flera olika material, färger och kombinationer.

Utforska alternativen
Escalia Vigo HGN 00162

Raka handledare utan båglinjeform ger Vigo ett unikt och mycket läckert intryck.

Träslag

Ek

Ask

Valnøtt

Ek

Ek

Träslag och betsning återges så verklighetstroget som möjligt. Resultatet kan dock skilja sig från färgerna på dataskärmen. Besök en av våra butiker, eller få färgprover hemskickade med post, för att få bästa möjliga uppfattning av färgerna.

Detaljinformation

Vigo finns i en rad olika utföranden. Utformningen beror på väggmaterial och fästmöjligheter. Ta därför tidigt kontakt med oss, så att vi kan hitta en bra lösning.

Våningshöjden kan vara upp till 290 cm och trappbredden kan vara upp till 100 cm mätt från väggen till stegets ytterkant. Alla våra standard hårdträslag kan användas i steg och vang, men inte furu. Tjockleken på de massiva stegen och sättstegen är 40 mm.

Vigo levereras i följande trapptyper:

  • Trappevinkel 1 Trappevinkel 1
  • Trappevinkel 4 Trappevinkel 4
  • Trappevinkel 5 Trappevinkel 5
  • Trappevinkel 2 Trappevinkel 2
  • Trappevinkel 3 Trappevinkel 3
Dummy Banner3

Beställ trappa

Vi vägleder dig genom processen