Salamanca

Salamanca Hovedbilde Ask hvit lasur
Salamanca Eik Brunsvart
Salamanca Eik Brunsvart Detalj

Salamancas karakteristiska z-steg ger hemmet ett stilfullt, luftigt och unikt intryck. Trappans dekorativa design lyfter interiören och fyller miljön med karaktär och värme. Salamanca visas här i brunsvart ek, utrustad med en smal handledare och gediget glas. Räcket på övervåningen är fäst med bultar i bjälklaget.

Anpassa trappan

Anpassa trappan till din stil genom att välja bland flera olika material, färger och kombinationer.

Utforska alternativen
Salamanca Detaljbilde Ask hvit lasur Retur

Räcket fäst med dekorativa bultar i bjälklaget för vidare känslan i resten av trappan, och skapar en enhetlig atmosfär i rummet. Räcket fäst med bultar är ett tillval.

Träslag

Ek

Ask

Valnøtt

Ek

Ek

Träslag och betsning återges så verklighetstroget som möjligt. Resultatet kan dock skilja sig från färgerna på dataskärmen. Besök en av våra butiker, eller få färgprover hemskickade med post, för att få bästa möjliga uppfattning av färgerna.

Detaljinformation

Salamanca finns i en rad olika utföranden. Utformningen beror på väggmaterial och fästmöjligheter. Ta därför tidigt kontakt med oss, så att vi kan hitta en bra lösning.

Våningshöjden kan vara upp till 290 cm och trappbredden kan vara upp till 100 cm mätt från väggen till stegets ytterkant. Alla våra standard hårdträslag kan användas i steg och vang, men inte furu. Tjockleken på de massiva stegen och sättstegen är 40 mm.

Salamanca levereras i följande trapptyper:

  • Trappevinkel 1 Trappevinkel 1
  • Trappevinkel 4 Trappevinkel 4
  • Trappevinkel 5 Trappevinkel 5
  • Trappevinkel 2 Trappevinkel 2
  • Trappevinkel 3 Trappevinkel 3
Dummy Banner3

Beställ trappa

Vi vägleder dig genom processen