Samba

Bilbao Samba Hvit Eiklakk

Bilbao med sambasteg är en funktionell och dekorativ lösning i rum med begränsat utrymme. Den smala utformningen ger maximalt utnyttjande av rummet, samtidigt får du bra med plats för fötterna på varje trappsteg. Trappan visas här med steg i lackerad ek med handledare, ståndare och vagn i vitt. Observera att en trappa med sambasteg inte är godkänd att leda in till rum som är avsedda för vardagsbruk.

Anpassa trappan

Anpassa trappan till din stil genom att välja bland flera olika material, färger och kombinationer.

Utforska alternativen
Bilbao Samba Hvit Eiklakk Trinn

Sambasteg är en smart lösning för maximalt utnyttjande av mindre rum, utan att man ger avkall på säkerheten – det är bra plats för fötterna på varje trappsteg.

Träslag

Ek

Ask

Valnøtt

Ek

Ek

Träslag och betsning återges så verklighetstroget som möjligt. Resultatet kan dock skilja sig från färgerna på dataskärmen. Besök en av våra butiker, eller få färgprover hemskickade med post, för att få bästa möjliga uppfattning av färgerna.

Detaljinformation

Våningshöjden kan vara upp till 330 cm och trappbredden kan vara upp till 120 cm mätt från väggen till stegets ytterkant. Alla våra standard hårdträslag kan användas i steg och vang, men inte furu. Tjockleken på de massiva stegen och sättstegen är 40 mm.

Bilbao med sambasteg finns i rak typ.

  • Trappevinkel 1 Trappevinkel 1
Dummy Banner3

Beställ trappa

Vi vägleder dig genom processen