Osaka

Osaka Eik snohvit mindre stol
Osaka Eik Hvitlasur
Osaka Eik Hvitlasur Detalj
Osaka Eik Hvitlasur Belysning Detalj
Osaka Eik Hvitlasur Belysning

Osaka är en stilren och tidlös trappa där steg, glas och handledare betonas. Smala, tydliga handledare inramar glaset som är fäst med bultar. Modellens strama och minimalistiska form gör Osaka till en kvalitetsmässig blickfångare i hemmet. Trappan är lika fin i kontrast mot betong som mot en ljus och fräsch vägg.

Anpassa trappan

Anpassa trappan till din stil genom att välja bland flera olika material, färger och kombinationer.

Utforska alternativen
Osaka Detalj Eik snohvit Belysning a

Belysning framhäver trappan och skapar en rogivande atmosfär i rummet. På Osaka kan belysningen fås uppe på själva steget.

Träslag

Ek

Ask

Valnøtt

Ek

Ek

Träslag och betsning återges så verklighetstroget som möjligt. Resultatet kan dock skilja sig från färgerna på dataskärmen. Besök en av våra butiker, eller få färgprover hemskickade med post, för att få bästa möjliga uppfattning av färgerna.

Detaljinformation

Osaka finns i en rad olika utföranden. Utformningen beror på väggmaterial och fästmöjligheter. Ta därför tidigt kontakt med oss, så att vi kan hitta en bra lösning.

Våningshöjden kan vara upp till 290 cm och trappbredden kan vara upp till 100 cm mätt från väggen till stegets ytterkant. Alla våra standard-hårdträslag kan användas i steg och vang, men inte furu. Tjockleken på de massiva stegen och sättstegen är 40 mm.

Osaka kommer i följande trapptyper:

  • Trappevinkel 1 Trappevinkel 1
  • Trappevinkel 4 Trappevinkel 4
  • Trappevinkel 5 Trappevinkel 5
  • Trappevinkel 2 Trappevinkel 2
  • Trappevinkel 3 Trappevinkel 3
Dummy Banner3

Beställ trappa

Vi vägleder dig genom processen