Ascot

Ascot Hvit Brunsvart
Ascot Hvit Brunsvart Detalj1
Ascot Lysgru Eikhvitlasur

Ascot är en elegant och storslagen trappa som utstrålar ståndsmässighet och förstklassigt hantverk. En ståndare med vackra detaljer markerar en stilig trappingång. Ascot visas här med extra tjocka steg i svartbrun ek, som står i spännande kontrast mot resten av trappan i vitt.
Ascot är förknippad med bästa kvalitet och förstklassig finish. Här visas modellen med ett smalare ingångsparti – en förnämlig lösning som svänger elegant upp till nästa våning. Ståndare, vang och stolpe är målade i ljusgrått med steg i ek helstav, men du har självklart många fler valmöjligheter då det gäller färger och material.

Anpassa trappan

Anpassa trappan till din stil genom att välja bland flera olika material, färger och kombinationer.

Utforska alternativen
Ascot Hvit Brunsvart Detalj1 Cropped2

Om du har gott om plats kring trappan kan du välja trumpetingång. Den ger ett extra brett ingångsparti och ett elegant intryck. Med steg i brunsvart ek mot kontraster i vitt får den klassiska modellen en grafisk och modern skärning.

Ascot Lysgru Eikhvitlasur

Ascot visas här i ljusgrått med steg i ek helstav och med ett smalare ingångsparti — en förnämlig lösning som svänger elegant upp till nästa våning.

Träslag

Ek

Ask

Valnøtt

Ek

Ek

Träslag och betsning återges så verklighetstroget som möjligt. Resultatet kan dock skilja sig från färgerna på dataskärmen. Besök en av våra butiker, eller få färgprover hemskickade med post, för att få bästa möjliga uppfattning av färgerna.

Detaljinformation

Ascot finns i en rad utföranden. Ta kontakt med oss, så att vi kan hitta en bra lösning.

Ascot levereras i följande trapptyper:

  • Trappevinkel 1 Trappevinkel 1
  • Trappevinkel 4 Trappevinkel 4
  • Trappevinkel 5 Trappevinkel 5
  • Trappevinkel 6 181126 130007 Trappevinkel 6 181126 130007
  • Trappevinkel 3 Trappevinkel 3
  • Trappevinkel 2 Trappevinkel 2
Dummy Banner3

Beställ trappa

Vi vägleder dig genom processen